Melief animal sanctuary zoekt vrijwilligers om te helpen bij onze stand bij evenementen in Nederland en België!

access_time 17-02-2020

📣 Melief animal sanctuary zoekt vrijwilligers om te helpen bij onze stand bij evenementen in Nederland en België!

Melief is op heel veel evenementen in Nederland en België te vinden (Bijvoorbeeld VeggieWorld Utrecht 2020The Green Shift Groningen, Keltfest Vijfhuizen, Castlefest Lisse) en hiervoor zoeken we vrijwilligers die willen helpen. Concreet houdt dit in dat je mensen aanspreekt en vraagt of ze ons willen steunen. Dat kan via een eenmalige donatie, maar ook adopties op afstand of maandelijkse steun. Ook verkopen we op festivals veel merchandise en dat zal ook een van je taken worden. Je hoeft geen ervaring te hebben maar wel een hoop enthousiasme! 🤩

  • Je bent enthousiast, niet verlegen en bereid om langere of meerdere dagen te helpen (Castlefest is bijvoorbeeld een lang festival)?
  • Je kunt je vlot uitdrukken en goed de filosofie van Melief uitdragen? Dan zoeken we jou! 🤗

Wat we je bieden is een gezellig team met enthousiaste mensen die net als jij een echt hart voor de dieren hebben. Het gaat natuurlijk om vrijwilligerswerk dus je wordt niet vergoed. Maar je hoeft uiteraard niet te betalen voor je evenement. Je krijgt ook ruimschoots de mogelijkheid om te genieten van de festivals en evenementen.

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar Bjorn op bjorngorissen@meliefanimalsanctuary.org of spreek ons aan op een van de evenementen.

PS: Je hoeft nog niet bij Melief geweest te zijn om ons te helpen. We leggen je alles perfect uit. Vegan (of vegetariër) zijn is niet verplicht, maar dat vinden we wél heel fijn 🥰

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share