Stage lopen

In een grote permanente opvang als deze, kunnen we altijd wel wat extra handen gebruiken. En het is helemaal mooi als deze handen vastzitten aan gemotiveerde mensen die bezig zijn het vak van dierverzorger te leren!

Er zijn weinig opvangen waar je zo’n grote variatie aan dieren vindt. Een unieke mogelijkheid dus om een schat aan ervaring op te doen. En een invulling aan je buitenlandse stage te geven. Het werk bestaat uit het schoonhouden van de dierenverblijven, het voeren, (zieken)verzorging, vachtonderhoud, het bestrijden van parasieten, eventueel assisteren van de dierenarts(en), etcetera. Daarnaast observeer je de dieren dagelijks op afwijkend gedrag en geef je ze natuurlijk tussen de bedrijven door zoveel mogelijk aandacht.

Stichting Melief is een door Aequor erkend buitenlands leerbedrijf en staat geregistreerd onder nummer F489. Wij begeleiden stagiair(e)s van zowel MBO- als HBO-niveau.

Het is belangrijk dat je na gedane arbeid afstand kan nemen van je werk. Wij hebben goede contacten met Tourist-Information Sögel. Dit kantoor kan je helpen bij het zoeken naar een onderkomen voor tijdens je stage. Vraag bij je stagebegeleider na welke subsidies je kunt aanvragen om (een deel van) je buitenlandse stage te financieren.

Voor een uitgebreid verslag van een enthousiaste stagiair, die dit schreef voor de schoolkrant  van het Wellantcollege in Houten, klik hier.

Heb je zin om veel over verschillende diersoorten te leren en hou je van stevig aanpakken, stuur dan een mailtje, voorzien van je c.v. en motivatie, naar info@stichtingmelief.nl en we zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share