SponsorKliks

Sponsor Melief gratis via Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Melief Animal Sanctuary, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Melief Animal Sanctuary ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Melief Animal Sanctuary.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Melief Animal Sanctuary ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Melief Animal Sanctuary. Voor jou een kleine moeite, voor Melief Animal Sanctuary zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Melief Animal Sanctuary. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Melief Animal Sanctuary hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Melief Animal Sanctuary weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Melief Animal Sanctuary is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Melief Animal Sanctuary niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Melief Animal Sanctuary
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=13172

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share