Hoe werkt adoptie op afstand?

Meer informatie over adopteren op afstand

Op de pagina De dieren vindt u een greep uit de dieren die bij Stichting Melief leven. Ieder dier heeft zijn eigen, vaak niet zo rooskleurig, verhaal. Dit verhaal kunt u lezen als u de foto van het dier aanklikt.

U kunt de dieren ondersteunen door middel van een adoptie op afstand. Het adoptiebedrag voor een klein dier bedraagt € 7,50 per maand en voor een groot dier € 15,00. U zult begrijpen dat wij voor deze bedragen een dier niet volledig kunnen onderhouden en dat dit slechts symbolische bedragen zijn. Dieren die niet geadopteerd zijn krijgen tenslotte ook medische zorg en voeding. Het is ook mogelijk dat een dier door meerdere adoptanten wordt gesteund.

U kunt één of meerdere dieren uitkiezen om symbolisch financieel te steunen. Staat uw favoriete dier er niet tussen? Klik hier om ons een bericht te sturen.

  • Regel het direct op de pagina De dieren! Klik op het groene plusje op de foto om het dier aan uw lijstje toe te voegen. Linksonder ziet u welke dieren u heeft toegevoegd. Klik daarna op Adopteren op afstand om het proces af te ronden.

Hierna krijgt u een adoptiecertificaat met de foto van uw dier(en) per e-mail toegestuurd. Is uw adoptie op afstand een cadeau? U kunt indien gewenst ook een tekstregel toevoegen om op het adoptiecertificaat te laten drukken.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share