Geweldige opbrengst rommelmarkt Capelle West door Vera en Daniël! (artikel geplaatst op 15 mei 2011)

access_time 28-11-2013

Vera (8) en Daniël (6) uit Capelle aan den IJssel hadden al eens  van hun eigen zakgeld alle ingrediënten gekocht en hiervan koekjes gebakken. De opbrengst daarvan hebben zij in de Melief-collectebus bij Cor van der Meer Dierenwinkels aan de Doormanstraat in Capelle aan den IJssel gedaan. Cor van der Meer Dierenwinkels geeft ook regelmatig aan één van de vaste vrijwilligers van Melief diervoeding mee.

En gisteren hebben zij zich alweer ingezet om het werk van Stichting Melief te promoten: op de rommelmarkt en braderie in Capelle West hebben zij de hele dag geprobeerd de bezoekers warm te maken voor Melief. Ze deden dit niet alleen door folders en nieuwsbrieven uit te delen, maar ook kon er voor 50 eurocent door iedereen gegrabbeld worden uit de grabbelton. En natuurlijk spoorden ze de grabbelaar dan ook nog aan om iets in de collectebus voor Melief te doen!het super-promotieteam uit Capelle!

Dit hartverwarmende initiatief van deze jonge ondersteuners heeft een bedrag van 55 euro voor de dieren bij Melief opgeleverd! Dus hun inspanningen hebben een geweldig resultaat tot gevolg gehad, en we hopen dan ook dat dit jonge en geestdriftige promotieteam zich vaker voor de dieren wil inzetten!

Namens de dieren: hartstikke bedankt Vera en Daniël !!!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share