De avonturen van Piepmuis

access_time 26-09-2018

Willen jullie helpen te realiseren dat dit mooie kinderboek er komt? Bestel het nu in de voorverkoop: https://deavonturenvanpiepmuis.nl/voorverkoop/ De voorverkoop duurt nog t/m 4 oktober!

En zo lief, een gedeelte van de opbrengst gaat naar ons!

 
De avonturen van Piep Muis:
 
Piepmuis op bezoek bij Anna de koe is het eerste prentenboek uit de reeks De avonturen van Piepmuis. Bedacht en geschreven door Tiara Portier en geïllustreerd door Niki Mens.
 
Piepmuis is een stoer muisje dat samen met zijn familie op de boerderij van Cor en Annie woont. Samen met zijn dierenvrienden beleeft hij in elk boek een nieuw avontuur dat te maken heeft met dierenwelzijn, natuur en/of milieu.
 
Het eerste boek ‘Piepmuis op bezoek bij Anna de koe’ gaat over melk. Anna de koe is zwanger en Piepmuis gaat bij haar op bezoek. Zou het kalfje al geboren zijn? Als Piepmuis bij Anna aankomt, is zij heel verdrietig. Haar kalfje is weg. Piepmuis doet er alles aan om Anna weer blij te maken. Hoe loopt het af met Anna en haar kalfje Herman? En hoe kan jij helpen?
 
De missie van Piepmuis: een wereld waar mensen in harmonie leven met dieren en de natuur. Met het prentenboek willen we bewustwording creëren. Jong geleerd is oud gedaan en de jeugd heeft de toekomst!
 
Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share