Zondag 7 april: Charity Diner voor Melief bij Daantje in Dordrecht!

access_time 17-02-2019

 

 

Vegan dineren bij Daantje voor het nieuwe HondenThuis van Melief! 

Op zondag 7 april van 18:00 tot 21:00 is er een Charity Diner bij Daantje food & drinks in Dordrecht. Geniet met elkaar van een vegan diner en win leuke prijzen bij de loterij. De opbrengst van deze avond zal naar het HondenThuis van Melief gaan!

Als je mee wilt eten, geef dan zo snel mogelijk op (liefst vóór 31 maart) met hoeveel personen je wilt komen, samen met je naam en telefoonnummer, via e-mailadres shop@meliefanimalsanctuary.org of telefoonnummer 010-4207399.

Als je €37,50 per persoon overgemaakt hebt op IBAN: NL19INGB0004364678, BIC: INGBNL2A t.n.v. Stichting Melief te Rotterdam o.v.v. ‘Diner’ en het aantal personen, dan geldt dit als je definitieve inschrijving.

Ook als je niet naar het Charity Diner kunt komen, kun je nog steeds helpen. Iedere gift voor het HondenThuis, klein of groot, draagt hier direct aan bij! Ga hiervoor naar deze pagina op onze website: https://www.meliefanimalsanctuary.org/product/van-hondenhuis-naar-hondenthuis/of gebruik bovenstaand IBAN en wij bedanken je al bij voorbaat en ook zeker namens de honden: Dankjewel!

Wij bedanken ook Daantje Vol van Daantje food & drinks voor het mede organiseren van deze mooie avond!

Met diervriendelijke groet, het team van Melief.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share