Tim

add Toevoegen
Toevoegen

Op vrijdagavond 6 oktober 2023 rond 23.00 uur werden we gewaarschuwd door een oplettend echtpaar dat er een hond vastgebonden zat aan een verkeersbord vlak naast de oprit naar ons terrein.

Uiteraard hebben we de hond bij ons in veiligheid gebracht. De politie was ook ter plaatse en zou een proces-verbaal opmaken. Natuurlijk hebben we het incident ook bij de gemeente Sögel gemeld.

De hond in kwestie was een ongecastreerde Jackrussel-mix. We hebben natuurlijk direct gecontroleerd op een identificatiechip en vastgesteld dat hij die niet had. De arme jongen zag er vreselijk uit, heel de huid van zijn achterlijf was rood geïrriteerd en er zat nauwelijks haar op. Deze kleine man moest dringend door een dierenarts nagekeken worden!

We hebben gelijk een bericht met foto’s op Facebook gezet om te proberen te achterhalen waar het hondje vandaan kwam. Maar ondanks dat het bericht bijna 500 keer gedeeld is, kregen we maar 1 reactie. Helaas bleek dit over een ander hondje met een huidprobleem te gaan. Omdat we verder geen aanknopingspunt hadden, is Tim, zoals hij door de medewerkers genoemd is, bij ons gebleven (een alternatief zou de plaatselijke gemeentewerf zijn geweest en het is ons nog steeds niet duidelijk wat er dan met hem zou gebeuren) en hij voelt zich al helemaal thuis. Tim’s huid is, alleen al door goede voeding, een stuk rustiger geworden. Inmiddels zijn er meerdere kleine huidtumoren verwijderd en is hij direct gecastreerd.

Wie adopteert deze oudere heer op afstand, zodat hij goed verzorgd van zijn oude dag kan genieten?

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share