Zomerfeest 2018

access_time 28-08-2018

Wat was het een geweldig geslaagde dag afgelopen zondag!

We vierden, samen met bijna 1000 bezoekers, ons 15-jarig bestaan tijdens het Zomerfeest. Waar we erg veel regen hadden tijdens het opbouwen op zaterdag, hadden we zondag een stralend zonnige dag. Een prachtige omlijsting voor de wandelgang die de bezoekers maakten tussen de dieren. Daarvoor, daarna of gewoon tussendoor werd er lekker gegeten van het eten, dat voor een groot deel gesponsord was. Hiervoor willen wij De Oude Plek Rotterdam Lombardijen, De Vegetarische Snackbar, Tea and More, Streekrestaurant de Hofkaemer, The Dutch Weed Burger, Daantje food & drinks, Art of Greens en Luc & Jacuqeline Winters vanaf deze plaats ontzettend bedanken! En ook niet de vergeten de particulieren die allerlei lekkers bakten en verzorgden voor het feest! Marion De Bruin, Inez, Bjorn, Jill, Dagmar, Jo La, Jacqueline Marz, Jacqueline Winters, Carsta, Sabine, Elvira en Susanne heel erg bedankt!

Ook waren we erg onder de indruk van alle bedrijven uit Sögel en omgeving die artikelen sponsorden voor de Tombola. Bijna alle lootjes waren uitverkocht! Maar die prijzen waren er niet geweest, als Janny, met hulp van Nicole, Guus en Jenny, niet overal langs was gegaan om alles te verzamelen, waarvoor heel veel dank. We willen ook de Nederlandse Vereniging voor Veganisme bedanken voor het verzorgen van de busreis vanuit Nederland naar ons Zomerfeest, zodat ook een flink aantal mensen zonder eigen vervoer er tóch bij kon zijn! En hoe geweldig was het, dat de band Casa de la Muerte speelde, wat bij vele gasten zeer goed in de smaak viel. Zij maakten het feest compleet!

Maar dit alles was niet mogelijk geweest zonder onze geweldige club vrijwilligers, die niet alleen op de dag zelf zorgden dat alles rimpelloos verliep, maar ook vooraf al hard werkten om alles schoon te maken, op te bouwen en er picobello uit te laten zien om de bezoekers te ontvangen. En ook na het feest konden we op hun hulp rekenen met het afbouwen, opruimen en schoonmaken! Lieve mensen, namens de dieren, dank jullie wel en hopelijk tot volgend jaar!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share