Verzorg je handen voor Melief! (5 oktober 2014)

access_time 05-10-2014

De CHARITY POT van LUSH in oktober voor MELIEF!

Wist u:

– dat er een wereldwijde keten is van winkels voor gezichts- en lichaamsverzorging waarvan alle ingrediënten 100% dierproefvrij, 100% vegetarisch en 80% veganistisch zijn?

– dat deze keten LUSH heet en dat er in Nederland in 8 steden winkels zijn, maar dat je deze producten ook via de website www.lush.nl kunt kopen?

– dat deze keten zo milieubewust is dat zij een speciale Charity Pot hebben ontworpen met een goed verzorgende hand- en bodycrème en dat de opbrengst van de verkoop van deze pot elke maand voor 100% naar een goed doel gaat op het gebied van milieu, mensen- of dierenwelzijn?

– dat deze Charity Potten in drie verschillende maten verkrijgbaar zijn van ca. eur 2 tot eur 20?

– DAT LUSH ZO ONDER DE INDRUK IS VAN HET WERK VAN MELIEF DAT DE OPBRENGST VAN DEZE POT IN OKTOBER GEHEEL NAAR MELIEF GAAT?

Velen van u wisten dit waarschijnlijk niet, maar nu u het weet, is het misschien een goede aanleiding om deze Charity Pot in een van de Lush-winkels te kopen of via internet te bestellen. De feestdagen komen er aan en wat is er dan leuker om cadeautjes te geven die een lekker product bevatten, milieu- en diervriendelijk zijn en waarmee u de dieren van Melief steunt! En misschien ziet u meteen nog andere leuke, originele cadeautjes waarmee u weliswaar niet specifiek Melief steunt, maar wel deze idealistische keten.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share