Verslag en opbrengst Winterwandeling (bericht geplaatst op 4 februari 2011)

access_time 28-11-2013

Ook dit jaar heeft de vriend van Melief weer meegelopen met de winterwandeling in het Noord-Hollands Duin:

“Wederom stond deze in het teken van de sponsoring voor 2 Goede Doelen, nl. Stichting Hulphond en Stichting Melief.

Het record aantal deelnemers van 170 inschrijvers zorgden voor een mooi lint door de op- en neergaande wisselingen in de duinen. De zon deed zijn best om er iets van te maken, maar fanatiek werd het niet. Zo mooi als het vorig jaar was met al die sneeuw zat er dit keer niet in. Een Noordoosten wind zorgde er voor, dat de lopers geen al te verhitte koppen kregen.

De start om 9.00 was voor een aantal reden om er als een speer van door te gaan, anderen deden het rustig aan, er was tijd genoeg. Na een half uurtje lopen werd iedereen verrast met koffie en heerlijke appeltaart, sommigen genoten van warme chocolade.

Na deze stop was het verder lopen geblazen, onderweg vingen wij nog een mandarijn, keken naar de Highlanders, hoorden wij vliegtuigen overgaan (zien deed je ze niet) en probeerden wij het juiste pad te bewandelen.

Toen wij er bijna waren zagen wij ook nog een groep de tegenovergestelde kant op gaan. Zij hadden er nog niet genoeg van en liepen nog een klein rondje extra. Dat moeten de hardlopers vanuit het begin zijn geweest, ze waren nauwelijks te herkennen, zo snel gingen ze voorbij.

De aankondiging had ook melding gemaakt van een High Tea, nu dat hebben we geweten. Ben zelden zo verwend bij een High Tea, er lag een enorme sortering hartig en zoet op ons te wachten, het was een ware aanslag op je conditie, die we net wat hadden opgeschroefd.

De organisatie wist dmv. verkoop van loten nog wat extra geld uit de diverse zakken te kloppen, wat na afloop of beter bij vertrek een redelijk aantal opgewonden lopers opleverde. Er waren ook zoveel prijzen al dan niet beschikbaar gesteld door de lopers zelf, de middenstand uit Heemskerk en andere gulle gevers.

Wat één en ander heeft opgeleverd, zal later op de site bekend worden gemaakt.

Een meeloper”

Naschrift:

Vandaag is bekend geworden wat de opbrengst van de Winterwandeling voor de dieren bij Melief geworden is. Wij wisten dat er dit jaar meer deelnemers meeliepen, maar het eindbedrag overtreft onze stoutste verwachtingen. Gisteren is er een bedrag van € 1650,50 op de rekening van Melief bijgeschreven!

Wij willen hierbij de organisatie, Wim en Mia Heijboer, en natuurlijk alle lopers namens de dieren enorm bedanken voor deze geweldige prestatie! 

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share