Piep! bezoekt Melief en roept op tot het schenken van dakpannen (bericht geplaatst op 25 oktober 2012)

access_time 02-12-2013

Onlangs werden we bezocht door een aantal van de drijvende krachten achter PiepVandaag, het internetplatform waar nieuws en opinie op het gebied van dier, natuur en milieu alle ruimte krijgen. Karen Soeters, Loretta Schrijver en Monique van Dijk Armor waren bij ons om de opvang te bekijken (ze waren er alle drie nog niet eerder), maar ook om foto’s te maken, en een filmpje voor op de site van Piep!.

Karen, de oprichtster van Piep!, schreef meteen daarna een blog op PiepVandaag met verhalen over de dieren bij Melief. Maar ook roept ze in haar blog iedereen op om in plaats van het jubilerende Piepvandaag (de website bestaat 1 jaar) een cadeau te geven, een dakpan aan Melief te schenken! Dit geweldige verzoek werd ook nog eens per digitale nieuwsbrief aan alle PiepVandaag-volgers verspreid.

En dat heeft effect gehad: tijdens de laatste telling  hadden we op de spaarrekening voor het dak dakpannen gestort gekregen door 27 mensen met een totaalbedrag van 470 Euro!! Waarvoor we iedereen vanaf hier natuurlijk heel hartelijk bedanken! Zodra het filmpje af is en op de site van PiepVandaag verschenen is, zullen we het natuurlijk direct laten weten.


vlnr: Survivor, Marc, Karen Soeters, Loretta Schrijver en Lothar

PiepVandaag is de internetcommunity van mensen die opkomen voor Dier, Natuur en Milieu. Het dagelijkse nieuws, opinieartikelen, filmpjes en korte documentaires, (nieuws)foto’s en nog veel meer. PiepVandaag wil bijdragen aan een duurzame, harmonieuze samenleving waarin mens, dier, natuur en milieu een gezonde balans vormen.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share