Nieuwe Crowdfundingsactie: Van Hondenhuis naar HondenThuis!

access_time 16-12-2018

Dit jaar bestaat Stichting Melief 15 jaar! Wij vieren het en zijn trots op wat wij samen met jullie hebben kunnen bereiken. Anderzijds is het triest dat ons werk nog zo hard nodig is, het opnemen van de kansloze dieren in deze (wegwerp)maatschappij. Al met al vonden honderden en honderden dieren een plaatsje in de Melief-herberg! Momenteel verzorgen wij zo’n 1300 dieren.

Dankzij vele sponsors en donateurs, waaronder Lush als hoofdsponsor, kunnen wij in het voorjaar met het ingezamelde geld beginnen de nieuwe vijver te realiseren. Nu is het te koud voor de materialen die daarvoor gebruikt moeten worden. De prachtige volières en het Kattenhuis zijn mede door jullie steun tot stand gekomen. Deze ruimtes zijn een goed voorbeeld van hoe een afdeling met veel mankementen omgetoverd kan worden naar een ideale situatie voor de betreffende diersoort.

Een jarige mag altijd een wens uitspreken betreffende een cadeau, dus zetten wij deze traditie voort: Melief heeft keihard jullie steun nodig om de hondenafdeling geschikter en hygiënischer te maken voor zijn bewoners. In het Hondenhuis wonen de honden waar dusdanig ernstige dingen mee zijn gebeurd, dat ze, als ze niet bij ons mochten komen, nergens meer terecht hadden gekund. Dit zijn er op dit moment 16. Bij ons mogen ze hun hele leven blijven en zorgen we ervoor dat ze een heerlijk leven kunnen leiden, zoals ze verdienen. Er leven nu ook nog 13 honden in ons woonhuis, wat eigenlijk teveel is, maar dat komt mede doordat voorzieningen als verwarming ontbreken in het Hondenhuis. Jaren geleden doneerde een lieve dame al de isolatie van de hele ruimte en de prachtige en onderhoudsvrije geïsoleerde puien. Maar dit houdt de koude onvoldoende buiten. Waar wij nu geld voor inzamelen, is het betegelen van de wanden en het compleet vervangen van de vloer voor een vloer met verwarming. Door beide aanpassingen zal het voor de honden veel aangenamer worden, mede doordat de vloer veel sneller droog zal zijn na de noodzakelijke dagelijkse reiniging met hogedrukspuit. De kosten voor deze verbouwing zijn geschat op € 19.000,-

Ook al kunnen de honden in het Hondenhuis voor het grootste deel niet meer functioneren in de maatschappij, ook zij verdienen een schoon, hygiënisch verblijf! Spaar mee, en maak samen met ons van het Hondenhuis een HondenThuis! Ook dit gaat ons samen met jullie lukken, elke euro is er 1!

Klik hier om te doneren! Namens de honden heel erg bedankt voor jullie steun!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share