Lina (bericht geplaatst op 29 augustus 2013)

access_time 03-12-2013

Lina, een piepklein poesje van nog geen 4 weken oud, heeft haar naam te danken aan het kleine meisje dat haar maandag 26 augustus samen met haar moeder aan de rand van een veld gevonden had. Het kleine poezenmeisje werd gebracht in een doos en gilde het uit: honger!!! We hebben haar opgenomen mede omdat er hier geen andere organisatie in de buurt is waar men zo’n diertje opneemt. En zelfs een leek weet dat een diertje van deze leeftijd weinig kans maakt het te overleven alleen op straat…

Aan het begin van de avond kwam Madita, een jonge vrijwilligster die hier zaterdags trouw komt helpen, nog 2 katertjes brengen, die ongeveer op dezelfde plaats gevonden waren. Even groot en even hongerig. Deze kleinduimpjes worden zorgvuldig door ons bijgevoerd, want ze zijn erg kwetsbaar. Enkele maanden geleden had Madita ook al 2 kittens gevonden, die doodgeslagen waren….


Of er bij deze drie nog een poezenmoeder in het spel is, is momenteel onduidelijk en wordt uitgezocht, want sterilisatie is natuurlijk noodzakelijk om een volgende worp te voorkomen.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share