KattenActie van de Sophia KattenBond

access_time 03-12-2013

Van 6 t/m 11 mei vond de KattenActie van de Sophia KattenBond voor het dak van het kattenverblijf van Stichting Melief plaats. In deze periode werd er gecollecteerd in Rotterdam voor de hoognodige dakrenovatie. Omdat we natuurlijk niet langs alle deuren konden gaan, was het ook mogelijk om een dakpannetje bij te dragen via sms.

Vele mensen hebben wat in de collectebus gestopt, maar doordat de sms-actie langer doorliep, hebben er ook heel wat mensen gedoneerd via een sms. In totaal heeft deze actie € 1152,30 voor de dakrenovatie opgebracht! Dus dat is heel goed nieuws!

Wat wij wel betreuren, is dat wij achteraf vernamen dat mensen die via een sms gedoneerd hebben, telefonisch benaderd werden door een door de Sophia Vereeniging ingeschakeld callcenter met de vraag of ze ook donateur van de Sophia Vereeniging wilden worden. Er werd zelfs door één persoon van het belteam gezegd dat er inmiddels al met de dakrenovatie begonnen zou zijn. Dit is absoluut niet het geval. Toen wij dit vernamen, is er direct actie ondernomen door de Sophia Vereeniging en is de bewuste persoon die zo stellig foutieve informatie verspreidde uit het belteam gehaald.

Dat de telefoonnummers voor fondsenwerving door de Sophia Vereeniging gebruikt zouden worden, was ons vooraf niet duidelijk. Sterker nog, als wij dit van te voren geweten hadden, dan zouden wij niet aan de actie deelgenomen hebben, want wij zijn altijd heel zuinig op ons donateursbestand, juist omdat wij hen willen behoeden voor dit soort ongevraagde fondsenwerving. Hierbij bieden wij dan ook onze excuses aan voor de ongevraagde telefoontjes.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share