Hanen van Tierheim Oldenburg (9 september 2014)

access_time 09-09-2014
We weten bij Melief inmiddels heel goed  dat we (jammergenoeg) niet alle dieren in nood kunnen helpen. Als we een aanvraag krijgen, kijken we altijd of we te maken hebben met een noodgeval. Vervolgens kijken of we er de capaciteit wat betreft ruimte en mankracht voor hebben om het dier in nood op te nemen.

We kregen voor de Open Dag een vraag van het dierenasiel van Oldenburg. Namelijk of we 17 hanen, die uit een inbeslagname overgebleven waren, op wilden vangen. Want zoals bijna altijd het geval is, bleken er geen mensen staan te springen om één of meerdere hanen uit het asiel liefdevol op te vangen. Natuurlijk hadden alle hennen wel een huis gevonden. En dus hielden de overgebleven plek bezet, die bedoeld was om andere asieldieren op te vangen.

Omdat we voor deze hanen op dat moment plek vrij hadden, en om de doorstroom in het asiel van Oldenburg weer in gang te brengen, hebben we de dieren afgelopen vrijdag hier opgenomen. De dieren zien er gelukkig goed gezond uit, wat een wonder mag heten, aangezien ons verteld werd dat er na de inbeslagname vele dieren door extreme verwaarlozing geëuthanaseerd moesten worden…
Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share