Artikel over Stichting Melief in Hart voor Dieren! (bericht geplaatst op 27 juni 2011)

access_time 28-11-2013

Het blad Hart voor Dieren is een blad dat sinds jaar en dag interessante artikelen over allerlei dieren en diersoorten publiceert. Natuurlijk waren wij hartstikke blij dat er een artikel over ons werk in dit blad mocht verschijnen.

In het juli nummer staat een een dubbele pagina over Stichting Melief en natuurlijk alle dieren die er wonen. Door meer bekendheid te krijgen via een dergelijk artikel willen we de dieren nog meer verzekeren van een onbezorgde toekomst, want Melief kan alleen bestaan bij voldoende donateurs! Natuurlijk danken we de redactie van Hart voor Dieren vanaf deze plaats hartelijk voor het mogelijk maken van dit artikel! Op de foto ziet u de cover van het julinummer met een link naar de website met een beschrijving van de inhoud.

De komende vijf weken staan we ook met een gratis ‘advertentie’ in de online-magazines Catspiration en Dogspiration. Wij zijn zeer vereerd dat de redactie van deze bijzondere internettijdschriften speciaal een plekje voor ons vrij gehouden had en ons zelf benaderde!

U vindt de tijdschriften hier:  www.catspiration.nl .Wij staan op pagina 6. De dieren die u voorbij ziet komen zijn: varken Maya, hond Blanka, poes Sneeuwwitje, hond Blitz en kater Ricky, die hier met zijn allen ambassadeurs voor een dierwaardig leven zijn!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share