Penelope

add Toevoegen
Toevoegen

Begin april 2019  nam een oudere man, die dringend een plek voor zijn geit Penelope zocht, contact op met een ons heel goed bekende grote dierenvriendin. Hij had het dier een tijdje geleden van zijn overleden zoon “geërfd” en kon nu om gezondheidsredenen zelf ook niet meer voor haar zorgen. Natuurlijk kreeg ze voer en water van een bekende van de man, maar doordat ze daarnaast niet veel mensen meer zag, verwilderde ze totaal. Daarbij kwam nog eens, dat haar partner al langer geleden gestorven was en ze daardoor dus geen gezelschap van andere geiten had, en bovendien sprong ze steeds weer over de te lage afrastering.

Het zoeken naar een plek verliep moeizaam. Of de mensen vonden haar te klein, te schuw, of men wilde haar in een kudde mee laten lopen, waar ze gedekt zou worden, wat voor deze dierenliefhebster natuurlijk geen optie was.

Gezien haar enorme betrokkenheid bij Melief en dieren in het algemeen hebben wij uiteraard haar vraag of Melief Penelope wilde opnemen, gehonoreerd, en zo zal zij heerlijk tussen soortgenoten de rest van hopelijk nog lange leven mogen doorbrengen..

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share