Fien

add Toevoegen
Toevoegen

De naam van dit hondje is heel Nederlands, maar toch liggen haar roots in Spanje. Een organisatie haalde haar naar Nederland toen ze nog geen jaar was. Ze werd geplaatst bij een echtpaar. Maar Fien vertoonde nogal wat ongewenst gedrag, en deze mensen hadden alles voor haar over: van gedragstherapie tot Bachbloesemtherapie en alles wat er tussenin zit. Maar Fien werd steeds nerveuzer en begon te bijten. Ze blafte snel en veel, en had chronisch diarree.

Het echtpaar was ten einde raad en nam contact op met het asiel waar Fien vandaan kwam. De beheerder van het asiel wist dat Fien’s plaatsingskansen nihil waren en nam contact met ons op. Fien mocht hier komen en blafte de eerste week onophoudelijk. Wij negeerden haar geblaf, gepiep en zenuwachtige gedrag. Dankzij de roedel en de juiste omgang met haar probleemgedrag, lijkt ze in deze situatie eindelijk op haar plaats. Haar grote vriendin is Cookie (het Chinese hondje dat de pot ontliep), en het tweetal rent onvermoeibaar spelend door de hondenweide!

Het is geweldig en we zijn dankbaar om te zien, dat honden hier zo vaak weer tot bloei zijn gekomen door het naleven van hun gebruiksaanwijzing en door de rust, stabiliteit en zekerheid van de roedel.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share