Speedy

add Toevoegen
Toevoegen

Speedy werd op 12 juni 2016, op Lothar’s verjaardag, gebracht. Hij was hooguit 3 weken oud en zijn neus en ogen zaten helemaal dicht door de niesziekte. Ook was hij zwaar ondervoed. Het was een wonder dat hij nog rondliep…

Speedy wilde wel eten, maar hij had geen appetit door zijn dichte neus. Dus moesten we hem 6 tot 8 keer per dag dwangvoeren. Ook kreeg hij meermaals per dag infuus en allerlei medicijnen om de niesziekte te bestrijden. Wat hebben we hard gewerkt om hem er weer bovenop te krijgen. Meer dan eens hebben we gedacht dat het allemaal misschien zinloos was, als hij wekenlang niet vooruit ging, en dus niet genas, maar toch ook niet verslechterde… Zijn oogjes, die meedere keren per dag gezalfd werden, hebben we een aantal keer operatief door de dierenarts open laten maken, maar steeds groeide het aangedane weefsel weer aan elkaar….

Maar Speedy is een knokker gebleken. Hij ziet waarschijnlijk zo goed als niks, maar met heel veel liefde, aandacht en geduld is hij nu een grote, stevige, inmiddels gecastreerde kater, die steeds weer een verstopte neus zal krijgen en grote, groene klodders in de rondte niest… Maar ondanks zijn visuele beperking, is hij een ster in voeten vangen als je langs hem loopt. En geniet hij van het leven waarvoor wij samen met hem zo voor gevochten hebben.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share