Winterboswandeling met geweldige opbrengst! (bericht geplaatst op 1 februari 2010)

access_time 18-11-2013

Winter(bos)wandeling…het verslag van een meeloper:

Op 30 januari rond 9.00 uur gingen ruim 100 wandelaars op weg voor een liefdadigheidswandeling, welke 15 kilometer lang was in het Noord-Hollands Duinreservaat.

Wim Heyboer, initiatiefnemer van deze tocht, had een prachtige wandeling uitgezet, wat nog werd versterkt door een partij sneeuw, die ’s nachts was gevallen.

Na ca 2 kilometer werden de wandelaars verrast met koffie en appelgebak, wat er best inging. Via allerlei slingerwegen gingen wij op en neer door het bos en duin. Bij een paddestoel kwamen er 2 heren tevoorschijn met appels en mandarijnen om ons  verder te verwennen.  

Een prachtige blauwe lucht zorgde voor erg mooie plaatjes in de sneeuw, de kou viel in dit geheel weg. Op gegeven moment ontwaarden wij een tafeltje met daarop allemaal glaasjes Boswandeling en bakjes nootjes, ook dat gleed perfect naar binnen.

Na nog wat klimmen en gladjes dalen kwamen de eersten rond 12.30 aan op de “campus”, 2 tenten en een informatiestand waren het decor voor een prachtige lunch, geheel in stijl van het winterse weer. Een toetje ontbrak ook niet.

Op een groot bord werd bekend gemaakt wat de opbrengst voor de 2 Goede Doelen was geworden, gewoon fantastisch: € 520,00 voor KiKa (Kinderenkankervrij) en € 770,50 voor MELIEF !!

Na afloop was er nog een verrassing voor alle lopers, iedereen kreeg een noodrantsoen/medicijn in de vorm van een flesje Beerenburg mee en een bos tulpen. Al met al een heerlijke dag met een mooie opbrengst voor stichting Melief.

—–

Hierbij willen wij namens de dieren onze dank uitspreken voor de organisatie van de wandeling, maar natuurlijk ook aan de deelnemers en de mensen die de deelnemers voor het goede doel hebben willen sponsoren!

Van het bedrag zal in ieder geval als eerste een rolstoel voor Zara, de kruising Jack Russell die na een operatie aan een driedubbele hernia toch nog verlamd is aan haar achterpoten, aangeschaft worden. Zo kan Zara, die aan de voorkant nog vol levensvreugde zit, letterlijk en figuurlijk weer vooruit!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share