Welkom bij Melief! (bericht geplaatst op 3 april 2011)

access_time 28-11-2013

Nadine

Deze blondine liep opeens enige dagen lang bij mensen in de tuin rond. Navraag bij buren leverde geen eigenaar op die haar miste. Aangezien ze vlak langs de weg zat en de buurtkatten haar voortdurend als prooi zagen hebben de mensen haar opgepakt en vanmorgen hier afgegeven. Nadine zit nu in quarantaine en zal eerst haar inentingen krijgen en vervolgens op de konijnenberg worden geïntroduceerd.

Broers de Wit

Dit drietal liep in hartje Rotterdam rond. Deze drie broers waren duidelijk het mannelijke overschot van een hobbyfokker. Aangezien niemand op hanen zit te wachten, worden ze vaak net als dit drietal gedumpt in het  park, bos of op een parkeerplaats.

 

Jasna

Zo hebben we dit duivinnetje genoemd die deze week hier afgegeven is door mensen die haar al twee weken geleden vonden in een slechte toestand. Ze hebben haar opgeknapt en het probleem dat dit sierduifje met haar pootje had, is inmiddels opgelost. Ook zit Jasna nog even in quarantaine voordat ze met de andere duiven het luchtruim boven de boerderij onveilig zal gaan maken.

 

Bertje

Dit kleine woerdje is door mensen uit Amsterdam liefdevol opgevangen in de winter. Het woerdje kon zich duidelijk niet redden en werd in verzwakte toestand gevonden. Hij heeft de hele winter bij de mevrouw op de slaapkamer mogen aansterken. Bertje heeft geen waterdicht verenkleed en wordt dan ook snel door en door nat, een van de redenen waarom hij niet meer in het wild terug gezet kon worden en hier in een beschermde omgeving opgenomen is. De watervogels kunnen hier het water op, maar hebben altijd de beschikking over een grote stal waar ze elke nacht droog en veilig voor roofdieren kunnen overnachten.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share