Verslag voorjaarsmarkt De Groene Passage (bericht toegevoegd op 1 juni 2011)

access_time 28-11-2013

Het was ‘s ochtends vroeg, nog heel koud en er stond veel wind. Dat weerhield Betty, Wilma, Michael en mij er zaterdag 28 mei jl. echter niet van om 07.30 uur op weg te gaan naar de biologische voorjaarsmarkt bij De Groene Passage. Daar kwamen wij om 08.00 uur aan en wij konden beginnen met de opbouw van de stand ter promotie van Melief. We hadden er zin in!

De voorjaarsmarkt begon officieel om 10.00 uur, maar vanaf 09.30 uur liepen er al flink wat mensen rond die meteen langs onze kraam kwamen. We vielen ook wel op met de twee nieuwe aanwinsten: 2 grote mooie banners ! Gedurende de dag werd het steeds gezelliger met live muziek en overal konden hapjes en drankjes genuttigd worden.

Tijdens deze dag konden wij het publiek informatie geven over wat Stichting Melief allemaal voor de dieren doet, wij konden laten zien wat er met de donaties allemaal kan worden gerealiseerd en wij brachten mensen er van op de hoogte dat, ook al is Stichting Melief een permanente opvang, alle dieren op afstand geadopteerd kunnen worden.

Wij maakten natuurlijk meteen van de gelegenheid gebruik om iedereen op de hoogte te brengen van de open dag die ieder jaar op de laatste zondag in augustus door de opvang wordt gehouden, dit jaar op 28 augustus, voor de vijfde maal in Duitsland! Op deze dag is iedereen welkom om met eigen ogen te kunnen zien hoe de dieren bij de opvang leven. Er is een mini-vlooienmarkt, een loterij en er kunnen lekkere veganistische hapjes genuttigd worden. Omdat de open dag in Duitsland dus voor de vijfde maal (een lustrum!) wordt gehouden, zullen er extra activiteiten worden georganiseerd, maar die verklappen we nog niet !

Maar eerst zal natuurlijk het overheerlijke Charity Buffet bij vegetarisch restaurant De Oude Plek gehouden worden. Dit buffet zal worden gehouden op zaterdag 11 juni a.s. van 14.00 tot 17.00 uur. Heeft u zich al opgegeven? Voor verdere informatie over het Charity Buffet verwijs ik u naar de informatie hier op de website.

Al met al was het een gezellige (maar winderige) dag !

Jolanda

P.S. Omdat wij voornemens zijn steeds meer ter promotie van ons werk op evenementen, beurzen en markten te gaan staan, zijn wij op zoek naar mensen die Stichting Melief en de dieren een warm hart toedragen en tijd en zin hebben om mee te helpen meer bekendheid voor Melief te verwerven tijdens deze evenementen.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met mij via jolanda@stichtingmelief.nl!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share