Verslag OPEN DAG 2014 (8 september 2014)

access_time 23-06-2014

Meer dan 900 mensen bezochten de opvang en genoten (na een korte regenperiode) van het teruggekeerde mooie weer, en de dieren natuurlijk. Er werd meermaals gezegd dat men het zo mooi vond om te zien dat de verschillende dieren  en diersoorten zo rustig door elkaar liepen.

Alle activiteiten om extra donaties voor Melief bij elkaar te krijgen waren ook een succes. Alle loten van de tombola werden verkocht, merchandise en speciaal gemaakte jam verkochten goed, men neusde op zijn gemak bij de rommelmarkt of kocht een bekertje dierenvoer om aan de dieren uit te delen. En natuurlijk werd er zoals ieder jaar weer genoten van de saté’s van restaurant ‘de Oude Plek’ , de hamburgers van Art of Greens en natuurlijk de overheerlijke taarten. En met trots zeggen we er weer bij dat alles vanzelfsprekend vegan was, voor de dieren!

Alles bij elkaar was deze Open Dag, waarvoor vooraf weer bergen werk verzet moesten worden, ook financieel heel succesvol: we haalden alles bij elkaar meer dan 7000 Euro op voor de dieren, ook een mijlpaal!

Graag bedanken we de mensen van Tonbrücke e.V. , die de muziek verzorgden, en natuurlijk alle vrijwilligers die vooraf en tijdens de dag zo hard gewerkt hebben om dit alles mogelijk te maken.

Onderstaande filmpjes werden op de Open Dag gemaakt:

 

Hopelijk tot volgend jaar!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share