Triest verhaal krijgt positieve wending! (bericht geplaatst op 27 oktober 2010)

access_time 28-11-2013

Vrijdagmiddag waren er twee vrouwen aan de deur. De één zei kranten te bezorgen hier in het dorp. De vrouw vertelde dat ze sinds een paar weken, hier een straat verderop, een moederkat met 3 kittens zag lopen. Levensgevaarlijk, zo langs de weg. Dat dit nooit lang goed gaat, bleek uit het feit dat ondertussen de moederpoes en twee kittens al waren doodgereden en ze hier dus met de laatst overlevende aan de deur stonden.

Tja, wat moet je dan, de dierenasiels hier in de buurt nemen dit soort dieren niet aan en al onze kamers in het huis zijn momenteel bezet met gebrachte dumpkatten of -kittens die door ziekte of verwaarlozing afgezonderd van de rest moeten zitten. Er was nog een plekje op de gang vrij? Dan maar daar, in ieder geval een warm mandje, eten en drinken en veiligheid en geborgenheid, daarna zien we wel weer verder.

Het poesje hebben we gelijk ontwormd en behandeld tegen de vlooien. Ook heeft ze een bloedtest gehad, waaruit bleek dat ze geen aids of leukose heeft. Dat was alvast een positief bericht.

Ze kreeg niet echt de kans om de gang, haar nieuwe thuishaven, aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen. Het kleine dametje is namelijk zo?n leuk katje, dat prompt 1 van onze vaste vrijwilligsters verliefd werd en het katje maandag 25 oktober in haar gezin heeft opgenomen!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share