Topopbrengst braderie Capelse Schoolvereniging! (bericht geplaatst op 9 juni 2011)

access_time 28-11-2013

Als gevolg van het door het door Vera en Daniël op de braderie in Capelle West aangewakkerde enthousiasme,  werd er op dinsdag 7 juni jl. door de Capelse Schoolvereniging te Capelle aan den IJssel tijdens een braderie op het schoolplein maar liefst € 1.204,– ingezameld!

Alle leerlingen, onder leiding van groep 8, hebben deze middag voorbereid en uitgevoerd.
Er werd vers geperst vruchtensap en bakjes vers fruit verkocht, alsmede poffertjes en zelfgebakken pizza’s. Er stond een pagode met door de leerlingen van de school zelf gemaakte kunst.

Verder werd er een loterij georganiseerd waarmee mooie cadeaus te winnen waren, er was een mini-rommelmarkt en leerlingen verkochten zelf gemaakte spulletjes, zoals bijvoorbeeld kaarsen en leuke (opberg)tasjes enz. enz..

Kortom, er was genoeg te doen en het was een hele gezellige middag, zeker toen de zon meewerkte en volop ging schijnen! De opkomst was groot en aan het eind van de middag waren alle stukken pizza, fruit en poffertjesbeslag op.

De opbrengst kan Melief goed gebruiken, want het dak van de stallen begint steeds meer te lekken als het hard regent. We beschouwen deze opbrengst dan ook als de eerste donatie voor een nieuwe inzamelactie voor de renovatie van het dak. En omdat het een heeel groot dak is, is het dus extra fijn dat het eerste geld dat in de spaarpot voor het dak gaat, al een fiks bedrag is!

Hierbij willen we namens de dieren Miranda en haar collega’s alsmede natuurlijk vooral àlle kinderen van de Capelse Schoolvereniging hartelijk danken voor hun enorme inzet en enthousiasme!!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share