Sunshine R.I.P. Sternchen (bericht geplaatst op 11 november 2012)

access_time 02-12-2013

Volledig verslagen willen wij laten weten dat het kalfje Sunshine / Sternchen gisteren tussen 17.15 en 19.00 uur volkomen onverwacht gestorven is, vermoedelijk aan een maagkanteling.

Sunshine had de hele dag vrolijk met haar maatje Survivor op de weide gelopen en met bezoekers gekroeld. Om 17.00 uur had ze haar melk nog gedronken en was er helemaal niets aan haar te merken. We waren zo blij dat Sunshine na wekenlang ieder uur extra verzorging, waarbij de dierenartsen haar al opgegeven hadden, weer helemaal op krachten gekomen was en niet meer zo mager was. Na dit alles achter haar gelaten te hebben, liep ze iedere dag vol geluk met Survivor op de weide te spelen…

Wij zijn in shock. Voor ons is dit al bijna niet te bevatten, maar voor Survivor is dit een groot trauma. Hij zoekt Sunshine en loopt de hele tijd naar haar te loeien.

Sunshine is weer Sternchen (Sterretje) geworden. Wij, maar vooral Survivor, zullen moeten ontdekken dat we haar alleen nog kunnen zien als we naar boven kijken, aan de hemel.

Rust zacht lieve lieve Sunshine, we zullen je onmetelijke liefde en oprechtheid voor altijd in ons hart bewaren.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share