Succesvol en gezellig Charity Buffet als ‘extraatje’! (bericht geplaatst op 15 december 2010)

access_time 28-11-2013

Het Charity Buffet van zaterdag 11 december 2010 in Chinees-Vegetarisch Restaurant ‘De Oude Plek’ in Rotterdam bleek een succesvol extraatje. Als aanvulling op het buffet van 27 november jl. hadden zich namelijk nog 30 mensen ingeschreven, van wie sommige zelfs voor de 2e keer!

Het geld dat met de beide buffetten bijeen gebracht is, zal gebruikt worden voor het verder stroomlijnen van de hygiënische voorzieningen in de opvang van Melief. het kan zijn dat gekozen wordt voor een droger als extra optie op de wasmachine. Maar er wordt ook hard gewerkt aan een plan en de uitvoering voor warm water en goede spoelbakken in de, zoals wij dat hier noemen, de kattenkeuken. Zodat kattenbakken, voerbakken, vervoersboxen, benches, etc. niet meer in de vrieskou met een emmer sop midden op het erf schoongemaakt hoeven te worden.

Wij danken alle deelnemers van beide buffetten: wij hadden niet op zo’n grote opkomst durven hopen. En we danken ook de nieuwe eigenaar van De Oude Plek voor het feit dat we de traditie van het Charity Buffet in het restaurant hebben mogen voortzetten! En stilletjes hopen we natuurlijk ook dat er weer mensen zijn die blij verrast waren door de veelheid aan keuzes en smaken van de Chinees-Vegetarische keuken en nog eens terugkeren bij De Oude Plek!

Namens de dieren bij Melief:
Hartelijk dank!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share