Opendag Dierenopvangcentrum Amsterdam (bericht geplaatst op 7 augustus 2011)

access_time 28-11-2013

Op maandag 13 juni, 2e Pinksterdag waren wij met een stand aanwezig tijdens de open dag bij Dierenopvangcentrum Amsterdam. Het weer zat niet mee, maar de opkomst was groot. Er werden door de DOA dan ook leuke activiteiten georganiseerd en er was een boekenmarkt.

Veel mensen waren zeer geïnteresseerd in het werk van onze opvang en vonden het een goed initiatief dat de dieren van Melief op afstand geadopteerd kunnen worden. Vaak willen mensen een huisdier, maar is het veel te druk om thuis een dier te hebben. Die zou dan bijvoorbeeld vaak en lang alleen thuis moeten zijn. Dan biedt een adoptie op afstand uitkomst! Op deze manier kunt u Melief symbolisch financieel steunen.

 

En … er zijn zo veel leuke dieren. Niet alleen de honden en katten bij Melief kunnen geadopteerd worden, maar natuurlijk ook alle anderen dieren zoals bijvoorbeeld hanen, konijnen, watervogels, geiten en varkens.

Nog een leuk idee: u kunt ook een adoptiedier cadeau doen ! Lees hierover meer op de website onder “Hoe kunt u ons steunen?

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share