Nieuwe dieren uit Nederland en Duitsland (bericht geplaatst op 26 september 2012)

access_time 02-12-2013

Leontine weet alle 9 dumpkippen op talud te vangen!

In de buurt van Utrecht in Nederland worden zeer regelmatig kippen gewoon op het talud van de snelweg gedumpt. Leontine houdt wekelijks in de gaten of er dieren gedumpt zijn. Toen zij 26 augustus bij ons op de open dag geweest was, mailde ze gelijk de volgend dag dat er 9 oude kippen waren gedumpt, met de vraag of wij bereid waren deze op te nemen. Het negental werd met een aantal trucs binnen no-time gevangen en voor Leontine is geen moeite teveel, dus bracht ze de dieren gelijk hierheen. De dames maken het goed en zijn gelijk behandeld tegen de parasieten.

Duiven overleden vrouw worden opgenomen…

Een mevrouw, die vroeger altijd een vogelopvang aan huis had, is onlangs plotseling overleden. Haar dochter zocht met spoed opvang voor een aantal resterende dieren. Wij hebben hiervan drie duiven en een tortelduif opgenomen. En ook hebben we twee katten van 15 en van 12 jaar aan een geweldig nieuw adres geholpen bij onze ex-vrijwilligster Connie!

Hanen uren onderweg

Een echtpaar heeft hier vier hanen gebracht die hun buren dood wilden maken. Aangezien de mensen ook voor de hanen zorgden, konden ze dit niet verkroppen en dus belden ze overal in Duitsland rond voor een goede opvangplek. Uiteindelijk kwamen ze met ons in contact en namen ze het voor lief om bijna 7 uur in de auto te moeten zitten om de hanen een fijne toekomst te kunnen garanderen!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share