Naar de dierenwinkel ‘gebracht’ (13 maart 2013)

access_time 03-12-2013

Zondag 10 maart aan het eind van de middag stonden er een paar mensen voor het hek. Lothar was toevallig in de buurt om het in de gaten te hebben. Ze bleken een doos met drie poesjes bij zich te hebben. Ze vertelden dat de drie luid miauwend rondliepen bij een dierenwinkel in het industriegebied. De eigenaar van de dierenwinkel wist te vertellen dat ze er al enige dagen liepen en daar toch ook best konden blijven lopen en oud genoeg waren om zichzelf te redden.

Je hoeft geen jaren ervaring met zwerfkatten te hebben om te kunnen concluderen dat 3 poezen van dezelfde leeftijd, die op hetzelfde moment op dezelfde plek verdwaasd roepend rondlopen geen zwerfkatten zijn. De typische binnen-op-de-verwarming-vacht die de drie hebben bevestigde tevens dit vermoeden. Hun vacht lijkt in niets op de dikke stugge vacht die katten hebben die altijd buiten lopen. Dus besloten we de drie zusjes aan te pakken. Waar ook konden de mensen anders op dit tijdstip op zondag aankloppen met de katjes…?

De drie zusjes zijn enorm lief en tam, en dus duidelijk in huiselijke kring opgegroeid tot het halve jaar dat ze nu ongeveer oud zijn. Omdat het vermoeden rees dat één van de zusjes krols was, hebben we de drie direct na de gelukkig negatief uitgevallen tests op aids en leukose bij de dierenarts laten castreren, zodat ze niet bij onverhoopte zwangerschap ook nog eens voor nageslacht zouden zorgen.

En nu? Nu zoeken we een nieuw tehuis voor hen! Want deze drie zijn superlief, kroelerig en in niets probleemkatten, dus hoeven ze ook niet bij Melief te blijven! Heeft u een plekje voor één, twee of misschien zelfs alle drie deze kleine dames? Of weet u nog iemand die graag onderdak wil geven aan een kat? Neem dan snel contact met ons op via info@stichtingmelief.nl

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share