Mitsy niet meer in ons nek (bericht geplaatst op 23 januari 2013)

access_time 03-12-2013

Begin januari hebben we helaas afscheid moeten nemen van Mitsy. Mitsy was pas vijf jaren jong en had al vanaf dat wij haar gevonden hebben als kitten bij de plaatselijke supermarkt een zeer slechte gezondheid. Dit enorme lieve dier sprong standaard bij elke bezoeker in de nek en gaf meteen een partij liefde als welkom. Bijna iedereen die de opvang eens bezocht heeft, kende haar dan ook door deze manier van kennismaken.

Aangezien Mitsy leed aan chronische niesziekte, kon een bezoeker niet alleen rekenen op een overvloed aan kopjes in zijn of haar gezicht, vaak ging dit helaas ook gepaard met snot in het haar als Mitsy een niesbui kreeg. Mitsy bleef al die jaren aan het kwakkelen en kreeg daarbij ook nog een leverkwaal. Begin januari verslechterde haar toestand snel zo erg dat we ervoor hebben moeten kiezen om haar in te laten slapen.

Ondanks haar slechte gezondheid heeft ze toch nog een fijn leven bij ons gehad en zat ze ons letterlijk op ons nek: tijdens de kattenbakken schoon maken, het harken van het erf, ze was er altijd…

Zelden hebben we van een dier zoveel liefde gekregen. Rust zacht lieve Mitsy xox

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share