Melief in item PiepVandaag in Koffietijd! (8 januari 2013)

access_time 03-12-2013

In het begin van de herfst waren Karen Soeters, Loretta Schrijver en Monique van Dijk Armor waren bij ons om de opvang te bekijken. Wij schreven daarover dit artikel op onze website. Monique heeft toen veel bewegende beelden geschoten om uiteindelijk een filmpje over Melief op de website van PiepVandaag te zetten. Wij waren heel benieuwd hoe het filmpje zou worden!

Maar voordat we het filmpje gezien hadden, kregen we afgelopen weekend bericht van Karen dat er beelden die afgelopen herfst bij ons gemaakt zijn, aanstaande woensdag tijdens het vaste item van PiepVandaag in Koffietijd te zien zullen zijn! Omdat we eigenlijk nooit op t.v. te zien zijn, vonden we het wel de moeite waard om hier zoveel mogelijk mensen van op de hoogte te stellen. Vandaar dit bericht!

Programma: Koffietijd

Zender: RTL 4

Datum: Woensdag 9 januari 2013

Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Als u geen tijd heeft om op dit tijdstip te kijken, dan is de uitzending altijd terug te zien op de website van Koffietijd: http://www.koffietijd.nl/videos/afleveringen/ . Ook zullen wij het filmpje natuurlijk zo snel mogelijk hier op onze website plaatsen!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share