Melief bij Animal Event in Safaripark Beekse Bergen 15, 16 en 17 april 2011

access_time 28-11-2013

Vanaf a.s. vrijdag is het zo ver! Dan is Melief drie dagen, Van 15 tot en met 17 april 2011, met een stand aanwezig op het Animal Event in Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, dat voor de vijfde maal gehouden wordt.

Gedurende drie dagen geven honderden huisdieren acte de présence in het educatieve programma. Verdeeld over vier pleinen waar paarden, honden, katten en kleindieren centraal staan, worden dagelijks ruim 75 clinics, workshop en demonstraties gegeven door professionals uit alle geledingen van de huisdierensector.

Een weekend waar Melief zeker niet mag ontbreken. Wij zijn alle drie dagen van de partij! U kunt ons vinden in stand nr. 81 in SmallWorld.

Naast dat wij natuurlijk het werk van Stichting Melief promoten, verkopen we alle dagen diergerelateerde items zoals honden- en kattenbenodigdheden en -speeltjes, mokken, kindervoorleesboeken … te veel om op te noemen. Met uw aankoop steunt u Stichting Melief. De gehele opbrengst gaat naar de dieren.

Ook kan iedereen meedoen met onze prijsvraag en in aanmerking komen voor een honden-, katten-, of knaagdierenpakket. En voor de kinderen is er een grabbelton.

Bent u in de buurt… we zien u graag!

Zie voor verdere informatie de website: http://www.animal-event.nl/

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share