Leuk extraatje bij een geslaagd Charity Buffet (bericht geplaatst op 23 juni 2011)

access_time 28-11-2013

Ietwat verlaat willen wij hierbij alsnog verslag doen van het gezellige Charity Buffet dat werd gehouden op zaterdag 11 juni in Chinees-vegetarisch restaurant De Oude Plek in Rotterdam (www.deoudeplek.nl). Er waren 37 gasten, onder wie weer een aantal nieuwe geïnteresseerden.

 

Het was weer volop genieten van het overheerlijke lopend buffet. Naast de bekende loterij werd er ook een veiling gehouden van 7 schilderijen, gemaakt door kunstenares Karin de Visser. Zij heeft 7 dieren die bij Melief leven geschilderd (in gemengde technieken, een combinatie van aquarel en pen). Op de foto kunt u zien wie de gelukkige bezitters zijn geworden van deze mooie schilderijen.

Onder deze schilderijen een portret van hondje Moppie. Moppie heeft de avond voor het Charity Buffet een dubbele herseninfarct gehad. Zij bleef door aanhoudende oogbewegingen, waarbij het leek alsof ze niet scherp kon stellen, nog lange tijd overal tegenaan lopen. Na medische behandeling werd ze wel wat rustiger en heeft ze ’s nachts ook kunnen slapen. Gelukkig liep ze de dag na het buffet alweer rond alsof er niets gebeurd was, haar ogen waren ook weer rustig. Een paar dagen later werd ze weer ziek, maar dan van een blaasontsteking. Maar gelukkig is die inmiddels ook weer verdwenen!

Hierbij bedanken we alle enthousiaste deelnemers aan het buffet nogmaals hartelijk!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share