Katertje wordt voor de deur uit auto gesmeten (bericht geplaatst op 10 februari 2011)

access_time 28-11-2013

Regelmatig stoppen er mensen bij het veld waar ruim 200 hanen samen lopen, wat natuurlijk een fraaie, diverse kleurenpracht oplevert.

Zo stopte er laatst ook een busje: de deur ging open en net zo snel weer dicht, en vervolgens reed het busje weg. Niet veel later kwam er een jongetje dat langs fietste aan de deur en het kleine katertje daar gevonden had. Gelijk zijn we ermee naar de dierenarts gegaan voor een aids en leukose test en check-up. De dierenarts bood aan om voor dit lieve mannetje een thuis te zoeken. Een aanbod dat we niet afslaan, aangezien het probleem met katten hier enorm is, waardoor we vaak niet meer weten wat we moeten doen met zo’n enorm aanbod aan de deur.

We hebben onlangs een groot artikel met foto in de lokale kranten geplaatst in samenwerking met de dierenarts, waarin we mensen wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid om hun katten of katten die ze buiten voeren te laten helpen, juist nu het paarseizoen weer aanbreekt. Voor de goed Duits onderlegden onder ons, hier staat het artikel.

Gelukkig heeft het uitsmijtertje via de dierenarts inmiddels een goed tehuis gevonden!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share