Jolanda liep zich de blaren voor de dieren bij Melief (bericht geplaatst op 27 september 2012)

access_time 02-12-2013

Halverwege september kregen we een telefoontje van Jolanda van Gelderen. Dat was lang geleden, de laatste keer dat we elkaar gesproken hadden, was nog in Rockanje, toen ze naar Santiago de Compostella gelopen was. En zich daarbij voor Melief had laten sponsoren om een steentje bij te dragen aan de verhuizing naar Duitsland.

Ook nu had ze zich weer (letterlijk) de blaren gelopen, en wel tijdens de wandeltocht “de 80 van de Langstraat”, waarvoor ze 80 kilometer aan één stuk gelopen had van 8 op 9 september. En ook deze keer had ze haar kilometers weer voor de dieren bij Melief door vrienden en bekenden laten sponsoren. Wat het geweldige bedrag van 2000 Euro opgeleverd had! Dus belde ze wanneer ze dat even kon komen brengen.

Afgelopen weekend was het zover en kwam ze samen met haar dochter en haar vriend naar Duitsland getogen (met auto!) om het geld van de sponsorloop te overhandigen. Door de afstand had ze de huidige opvang in Sögel nog niet zien, en dus kon ze gelijk zien wat er allemaal anders, groter en meer was dan destijds in Rockanje. En kennis maken met de grote varkens, de pony’s en de kalfjes, allemaal dieren die we toen nog niet opgevangen hadden.

 

Wij bedanken Jolanda enorm voor deze geweldige actie voor de dieren bij Melief!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share