Ich und Ich bei Uns (bericht geplaatst op 19 september 2011)

access_time 29-11-2013

Zaterdag zijn er 2 zwarte konijntjes gebracht. Eigenlijk waren het er drie, maar het derde konijn was echter al verhongerd toen de mensen die de twee hier brachten hen gingen redden…

De buren van deze mensen hadden drie konijnen, maar keken er niet meer naar om. Elke keer als deze mensen bij de buren waren hadden de dieren geen hooi, geen voer en geen water. De konijnen verkeerden dan ook in een slechte conditie. De kinderen (van 5 en 10 jaar) kregen de schuld, zij waren het die de dieren niet verzorgden. Ook al zijn dieren vaak aangeschaft voor de kinderen, de ouders blijven natuurlijk altijd eindverantwoordelijke in het zorgen voor dat het de dieren aan niets ontbreekt.

De buren namen op een gegeven moment de twee overgebleven dieren mee en knapten hen op. Ze kregen de namen Ich und Ich, omdat ze op het eerste gezicht veel op elkaar lijken. De ene Ich is een gecastreerd rammetje de andere Ich is een voedster. De twee konden helaas niet meer bij hun reddende engelen blijven, omdat de man des huizes allergisch op de twee reageert en ze binnenkort verhuizen naar een woning waar ze het tweetal niet meer buiten kunnen huisvesten.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share