Kledinginzameling Stichting DierenLot

Kledinginzameling Stichting DierenLot voor Stichting Melief

Stichting Melief doet mee met de landelijke kledinginzameling van Stichting DierenLot. De netto opbrengst van de kleding komt geheel ten goede aan Stichting Melief en dus aan de dieren in nood in onze permanente opvang voor dieren in Sögel.

Dus heeft u oude kleding, schoenen of accessoires (zie het plaatje hieronder voor wat wel en niet ingeleverd mag worden)… lever deze dan alstublieft in op het inzamelpunt!

Inzamelpunt: Driedistel 11, 3068 NB, Rotterdam Ommoord. Op dit adres kunt u 24/7 kleding brengen!

Er staat zowel aan de voor- als achterkant op dit adres een oranje container van Stichting DierenLot waar u de kleding in kunt deponeren. De grote container aan de achterkant staat in de straat Akkerdistel tegenover nr. 15 aan een kort tuinpad tussen de twee tuinen in, aan de linkerkant.

Woont u te ver weg? Geef de kleding dan mee aan iemand die naar Rotterdam moet. Of breng de kleding bijvoorbeeld mee naar het eerstvolgende Charity Buffet!

We kunnen op deze duurzame manier een hoop geld voor de dieren inzamelen, en het kost u alleen een keer de kledingkast, linnenkast of de zolder opruimen!

Namens de dieren alvast bedankt voor het mee verzamelen!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share