Kledinginzameling Stichting DierenLot

Kledinginzameling Stichting DierenLot voor Stichting Melief

Stichting Melief doet mee met de landelijke kledinginzameling van Stichting DierenLot. De netto opbrengst van de kleding komt geheel ten goede aan Stichting Melief en dus aan de dieren in nood in onze permanente opvang voor dieren in Sögel.

Dus heeft u oude kleding, textiel of schoenen… lever deze dan alstublieft in op het inzamelpunt!

Inzamelpunt: Driedistel 11, 3068 NB, Rotterdam Ommoord. Op dit adres kunt u 24/7 kleding brengen!

Er staat zowel aan de voor- als achterkant op dit adres een oranje container van Stichting DierenLot waar u de kleding in kunt deponeren. De grote container aan de achterkant staat in de straat Akkerdistel tegenover nr. 15 aan een kort tuinpad tussen de twee tuinen in, aan de linkerkant.

Woont u te ver weg? Geef de kleding dan mee aan iemand die naar Rotterdam moet. Of breng de kleding bijvoorbeeld mee naar het eerstvolgende Charity Buffet. Als dit niet tot de mogelijkheden behoort, stuur ons dan even een mailtje via info@stichtingmelief.nl en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn om de zakken kleding naar Rotterdam te krijgen. Woont u op de route Rotterdam – Utrecht – Amersfoort – Zwolle – Hoogeveen – Emmen, dan kunnen we misschien een afspraak maken om de zakken kleding een keer af te halen.

Om verwarring te voorkomen: in de zakken mag van alles op huishoudelijk gebied, dus kleding, schoenen, lakens, gordijnen, vitrage, etc. Het gaat dus echt (buiten de schoenen) om alles van stof en dus niet om kussens, kunststof / schuimrubber (matrassen), vloerkleden, etc. Deze spullen neemt DierenLot niet aan en die moeten we dan alsnog naar de vuilstort brengen.

We kunnen op deze duurzame manier een hoop geld voor de dieren inzamelen, en het kost u alleen een keer de kledingkast, linnenkast of de zolder opruimen!

Namens de dieren alvast bedankt voor het mee verzamelen!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share