Het 4e Charity Buffet: diervriendelijk, lekker, en een groot succes! (bericht geplaatst op 19 november 2009)

access_time 18-11-2013

Op de dag dat Sinterklaas in Schiedam aan kwam, 14 november, was er in Chinees-Vegetarisch restaurant ‘De Oude Plek’ in Rotterdamalweer het 4e Charity Buffet ten gunste van Stichting Melief.

Rond 14.00 uur verzamelden zich ruim 40 deelnemers van jong tot oud om weer lekker te eten, maar dan wel vegetarisch, want dat maakt “de Oude Plek” zo bekend of al wel beroemd. Mevrouw Zhou en haar staf hadden weer een prima variatie aan lekkernijen klaar staan, waar dan ook gretig van werd afgenomen.

In een rustige sfeer werd genoten van de heerlijkheden, terwijl Marc, één van de initiatiefnemers van Stichting Melief, wat vertelde over de laatste ontwikkelingen rond de dieren, die in de opvang wonen.

Twee zeer betrokken “vrienden van Melief” hadden voor een mooie presentatie en een volle prijzentafel voor de loterij gezorgd, de lootjes gingen snel van de hand. De doorlopende diaserie en de sieraden van Martine trokken ook veel bekijks. Alles bij elkaar was het een genoeglijke middag zo midden november. Veel informatie is meegenomen, hopelijk brengt dat ook weer nieuwe begunstigers voor de stichting op.

De dieren, huizend op het Gnadenhof, kunnen weer een mooi bedrag tegemoet zien.

Iedereen wordt nogmaals hartelijk bedankt voor hun spontane aanwezigheid en ondersteuning aan stichting MELIEF.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share