Gedumpte kittens gevonden (28 juli 2013)

access_time 03-12-2013

Vrijwilligster Els was aan het wandelen in het bos met haar hond, toen ze een heel klagelijk miauwen hoorde. Ze keek omhoog en er zat een klein mottig kattenkereltje in de boom. Ze pakte het mannetje vast en hij bleek zo mak als een lammetje… Het tamme katertje moet daar gedumpt zijn, want hij komt daar op een leeftijd van 9 weken niet vanzelf terecht.

Clooney, zoals de kleine man gedoopt werd, kreeg een aids- en leukosetest bij de dierenarts, die gelukkig negatief was. Hij is gelijk geënt  en gechipt en krijgt nog steeds op een ontwormingskuur, aangezien hij een hele dikke wormenbuik had. Wat er precies met Clooney gebeurd is zullen we nooit weten, wel blijft het raar dat hij allemaal wondjes aan zijn bekje had.

We stuurden Els terug naar de vindplaats, met de vraag of ze wilde rondkijken waar Clooney gevonden was of daar mogelijk nog een broertje of zusje zat. Want kittens worden helaas maar al te vaak niet alleen gedumpt. Opgewonden belde Els op dat ze er inderdaad nog 1 gevonden had, al was het niet op exact dezelfde plaats.

Ook dit katje had gelukkig een negatieve testuitslag en werd gelijk volledig behandeld. Dit prachtige poezenmeisje, dat Olivia heet, is nog een beetje terughoudend, want ze vindt alles nog behoorlijk spannend!


Allebei zoeken ze nog een nieuw baasje, net als de andere kittens die nog op herplaatsing zitten te wachten onder de link ‘Kittens zoeken een huis!’

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share