Een onbescheiden sponsoring van een bescheiden vrijwilliger (bericht geplaatst op 12 oktober 2010)

access_time 28-11-2013

Hier beschrijft één van onze trouwste vrijwilligers hoe hij kwam tot zijn barmhartige daad: het verzorgen van automatische drinkwaterbakken verspreid over het hele terrein.

Zakgeld

Omdat in mijn ogen erg veel met water wordt gesjouwd op de erven van stichting MELIEF bedacht ik mij, dat ik mijn verdiende zakgeld bij mijn andere liefhebberij (lees kleine onkostenvergoeding) weleens zou kunnen omzetten in een voorziening voor de dieren.

Ik besloot om waterbakken aan te schaffen met daarin vlotters, zodat, als deze op de watervoorziening zouden worden aangesloten, deze zich automatisch konden hervullen zonder tussenkomst van weer emmers water.
Dit zou weleens een tijdsbesparende aangelegenheid kunnen zijn voor de heren van de stichting en de vrijwilligers / stagiaires bij MELIEF.

In overleg met de bazen zijn er in de afgelopen weken waterbakken aangeschaft en geplaatst op de geiten/schapenweide, de varkenswei en in alle hondenweides, als ook in de hondenstal.

Van de dieren hebben wij geen klachten ontvangen, dus is dit weer een klein stapje vooruit in de totale ontwikkeling van de huisvesting van deze fantastische dierenopvang.

Nu maar hopen, dat de winter niet zo streng wordt als de afgelopen periode, want dan zal alles vanwege de kans op kapot vriezen wel dienen te worden afgekoppeld.

Misschien is er iemand, die ons kan uitleggen hoe je dieren in dit geval kunt laten duimen 😉

Wij bedanken altijd namens de dieren, maar in dit geval namens alle medewerkers die normaal gesproken met emmers water moeten sjouwen: enorm bedankt voor deze geweldige oplossing!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share