Een echte Melief-cupcake! (bericht geplaatst op 29 maart 2013)

access_time 03-12-2013

Op 1 december 2012 opende Heavenly Cupcakes, na jaren ontwikkelen en verfijnen van hun cupcakes, eindelijk een eigen winkel op de Nieuwe Binnenweg 244 in Rotterdam. Het bijzondere aan Heavenly Cupcakes is dat ze de heerlijkste zelfgebakken cupcakes verkopen die vrij zijn van boter, eieren en melkproducten. Waardoor ze door iedereen gegeten kunnen worden, en dus ook door  liefhebbers met een allergie voor deze ingrediënten, en door hen die een ‘allergie’ voor dierenleed hebben.

De vitrine is iedere dag weer gevuld met een bonte verzameling vegan cupcakes en taarten met de meest uiteenlopende smaakcombinaties. Want Heavenly Cupcakes houdt niet van een standaard assortiment, er wordt iedere dag weer geëxperimenteerd om een nog feestelijkere cupcake te bereiden. En we zijn bij Stichting Melief dan ook enorm vereerd dat er voor de periode van woensdag 10 april t/m zondag 5 mei ook een echte Melief-cupcake in de vitrine zal staan!

Het grootste deel van de opbrengst van deze cupcake is bestemd voor de dieren bij Stichting Melief. Hiervoor bedanken wij al bij voorbaat! Wij vinden het geweldig dat zo’n jong bedrijf zich al direct voor het goede doel inzet. Ga eens langs in de gezellige zaak en trakteer jezelf op koffie met een Melief-cupcake, die versierd wordt met speciaal voor deze gelegenheid door Cakepicture gesponsord Melief-ouweltje. Of bestel je cupcakes van te voren en haal ze op als je bijvoorbeeld naar de EkoPlaza op de Nieuwe Binnenweg gaat, want daar zit Heavenly Cupcakes praktisch naast.  

Kijk ook eens op de website van Heavenly Cupcakes: www.heavenlycupcakesrotterdam.nl


Nieuwe Binnenweg 244
Rotterdam.

Openingstijden:

Ma – Di: gesloten
Woe – Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 17:00
Zo: 11:00 – 17:00 

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share