Charity Buffet voor het nieuwe Kattenhuis (12 mei 2015)

access_time 12-05-2015

Samen eten zorgt ervoor dat de katten er warmpjes bijzitten!

We gaan het kattenverblijf verbouwen! Tot nog toe was de kattenafdeling in de permanente opvang van Stichting Melief gevestigd in een oude varkensstal. Degenen die de opvang al eens bezocht hebben, weten dat er zoveel mogelijk gedaan is om de stal aan te kleden met kattenmeubels en –mandjes, maar dat het schoonmaken uiterst omslachtig en moeizaam is door de ongelijke vloer, de vele muurtjes en oneindig veel scheuren en gaten in de vloer…

Maar daar komt binnenkort dus verandering in, en ook nog eens eerder dan we hadden durven hopen! Want door een zeer gulle donatie voor het kattenhuis van LUSH fresh handmade cosmetics Duitsland hoeven we niet nog jaren te sparen om een mooi, hygiënisch en geïsoleerd interieur te kunnen verwezenlijken! Het enige wat nog niet in de begroting meegenomen was, is het aanleggen cq. doortrekken van de verwarming. Daarom zal de opbrengst van het traditionele Charity Buffet in zijn geheel bijgelegd worden bij de kosten van de verwarmingsinstallatie voor het gerenoveerde Kattenhuis.

Tijdens het Charity Buffet, dat deze keer zal plaatsvinden op:

Zaterdag 27 juni 2015, van 14.00 tot 16.30 uur

in het geweldige Chinees-vegetarische restaurant De Oude Plek, Pliniusstraat 18 in Rotterdam, kunt u voor €37,50 per persoon (exclusief drankjes en desserts) doorlopend opscheppen van het overheerlijke vegan en dus 100% diervriendelijke buffet. Als u mee wilt eten, geef dan zo snel mogelijk op (liefst vóór 21 juni) met hoeveel personen u wilt komen, samen met uw naam en telefoonnummer, via e-mailadres info@stichtingmelief.nl of telefoonnummer 010-4207399. Als u €37,50 per persoon overgemaakt heeft op IBAN: NL19INGB0004364678, BIC: INGBNL2A t.n.v. Stichting Melief te Rotterdam o.v.v. ‘Buffet’ en het aantal personen, dan geldt dit als uw definitieve inschrijving.

Mocht u niet naar het buffet kunnen komen, dan kunt u natuurlijk ook helpen ervoor te zorgen dat de poezen ervoor kunnen kiezen in een droge en verwarmde ruimte te vertoeven. Iedere gift voor dit doel, klein of groot, draagt hier direct aan bij! U kunt hiervoor ook bovenstaand IBAN gebruiken en wij bedanken u al bij voorbaat in naam van de katten voor uw warme bijdrage.

Maar we hopen u natuurlijk de 27e te zien!

Met diervriendelijke groet, het team van Melief

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share