Charity Buffet voor de nieuwe volière! (2 juni 2016)

access_time 01-06-2016

HET BUFFET IS AL VOLGEBOEKT! DANK NAMENS DE DIEREN!

De bodem zakt ons letterlijk onder de voeten weg!

Eind vorig jaar begonnen we met de voorbereidingen van ons nieuwe project, de nieuwbouw van een grote volière met grote vluchten, om de huidige volières te vervangen. We vroegen de eerste financiële steun aan bij een fonds voor dieren en riepen u in de nieuwsbrief op om te doneren voor het nieuwe onderkomen van de vogels. Helaas werd  de subsidieaanvraag afgewezen, maar gelukkig doneerde een groep vaste donateurs wel direct een (extra) bijdrage om de volière te kunnen verwezenlijken.

Omdat het project begroot is op € 23.000,-, werden er nieuwe subsidieaanvragen gedaan,
waar nog geen uitsluitsel over is. Ondertussen verzakken de volières verder en zakt de bodem letterlijk onder onze voeten weg, terwijl de financiering van de nieuwbouw maar niet van de grond lijkt te komen…

Vandaar dat we hebben besloten om het traditionele Charity Buffet, net als de vorige keer, in het teken te zetten van de zo broodnodige nieuwe volière voor de ruim 130 vogels bij Melief. 
Zodat we nog meer vogels in nood een ruim nieuw huis in de buitenlucht kunnen bieden!

Het Charity Buffet staat gepland aan het begin van de zomer, namelijk op:

Zaterdag 25 juni 2016, van 14.00 tot 16.30 uur
Wederom in Chinees-vegetarisch restaurant De Oude Plek, Pliniusstraat 18 in Rotterdam, waar u voor €37,50 per persoon (exclusief drankjes en desserts) doorlopend op kunt scheppen van
het overheerlijke vegan en dus 100% diervriendelijke buffet.

Als u mee wilt eten, geef dan zo snel mogelijk op (liefst vóór 14 juni) met hoeveel personen u wilt komen, samen met uw naam en telefoonnummer, via e-mailadres shop@stichtingmelief.nl of telefoonnummer 010-4207399. Als u €37,50 per persoon overgemaakt heeft op IBAN: NL19INGB0004364678, BIC: INGBNL2A t.n.v. Stichting Melief te Rotterdam o.v.v. ‘Buffet’ en het aantal personen, dan geldt dit als uw definitieve inschrijving.

HET BUFFET IS AL VOLGEBOEKT! DANK NAMENS DE DIEREN!

Ook als u niet naar het buffet kunt komen, kunt u nog steeds helpen. Iedere gift voor dit doel, klein of groot, draagt hier direct aan bij! U kunt hiervoor ook bovenstaand IBAN gebruiken en wij bedanken u al bij voorbaat voor een nieuw, veilig en afgeschermd stukje luchtruim, namens de vogels!

We hopen u op de 25e (wederom) te ontmoeten om samen te eten!
Met diervriendelijke groet, het team van Melief

 
Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share