Buffet in Loving hut Maastricht groot succes! (bericht geplaatst op 31 oktober 2012)

access_time 02-12-2013

Het Charity Buffet dat werd georganiseerd door de NVV (Nederlandse Vereniging voor Veganisme) en dierenrechtenorganisatie Bite Back ten bate van Stichting Melief was een groot succes!

Het Charity Buffet voor Stichting Melief in Chinees-veganistisch restaurant Loving Hut in Maastricht zat stampvol met de 40 personen die zich hiervoor hadden ingeschreven. Er werd met buffet, kalender- en kerstkaartverkoop en tombola veel geld opgehaald voor Melief. Alles bij elkaar heeft dit evenement maar liefst – na verdubbeling van de opbrengst door middel van de Donatieverdubbelaar van Stichting Dierenlot– 2410 Euro opgeleverd!

Marc gaf uitleg over de laatste ontwikkelingen, de nieuwkomers onder de opvangdieren en de hoge nood aan een nieuw dak. We kijken terug op een gezellige middag met gelijkgestemden. Het eten werd gesmaakt en bijna iedereen ging wel met een tombolaprijsje naar huis. Loving Hut Maastricht wordt bedankt voor de gastvrijheid en hun hartelijke medewerking aan dit evenement. Net als de mensen die deelnamen aan het Charity Diner, en natuurlijk niet te vergeten Stichting DierenLot!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share