Boek ‘Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer’ (21 augustus 2014)

access_time 21-08-2014

Freelance journalist en auteur Sylvia de Witt en auteur Roos Boum (bekend van bestseller “Valse salie, Kroniek van een verscheurde jeugd”) zijn enorme dierenvrienden en dragen graag hun steentje bij aan het bevorderen van het welzijn van dieren. Dit keer voor stichting Melief.

Nu hebben zij een werkelijk unieke literaire bundel weten samen te stellen, met de titel “Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer”. Humoristische, aangrijpende of verbazingwekkende verhalen, fictie en non-fictie, gedichten en columns; de bundel is zeer gevarieerd, geschikt voor een breed publiek en heeft voor ieder wat wils. Ruim dertig auteurs zetten in hun bijdrage een dier centraal.

De auteurs:
Deze auteurs zijn niet de eerste de besten. Om er enkele te noemen:
Annemarie Postma
Charlotte Mutsaers
Judith Visser (bekende thrillerauteur waarvan deze maand de verfilming van haar boek Stuk in première gaat)
Kees van Kooten
Marianne Thieme
Martin Gaus
Mensje van Keulen
Michael Berg (winnaar Gouden Strop 2013)
Susan Smit
Thomas Olde Heuvelt (als eerste Nederlander ooit genomineerd voor de prestigieuze Amerikaanse Hugo Awards, de jaarlijke publieksprijs voor Fantasy en Science Fiction, met zijn verhaalThe Boy Who Cast No Shadow. Zijn roman HEX werd door Crimezone dé sensatie van 2013 genoemd)

Alle auteurs hebben belangeloos hun medewerking verleend.

Presentatie
Op 4 oktober, dierendag, zal het boek feestelijk worden gepresenteerd in Hotel Erica in Berg en Dal. Alle opbrengsten uit het boek komen direct of indirect ten goede aan de Stichting Melief.

Sponsoring
Er worden nog sponsors gezocht voor dit boekproject. De verwachting is dat veel mensen een verzamelbundel met al deze auteurs, graag zullen willen lezen. Zeker dierenliefhebbers zullen genieten van deze literaire bundel en zichtbaarheid voor een sponsoringbedrijf is dan ook wijdverspreid.

Wat krijgt men in ruil voor sponsoring:
25 euro = naam in het boek en gratis boek en uitnodiging boekpresentatie
50 euro= naam in het boek en bedrijfslogo en gratis boek en uitnodiging boekpresentatie
100 euro = naam in het boek en bedrijfslogo en gesigneerd gratis boek en uitnodiging boekpresentatie
250 euro = naam in het boek en bedrijfslogo en gesigneerd gratis boek en uitnodiging boekpresentatie en en uitnodiging tot bijwonen van een dansuitvoering op de boekpresentatie
500 euro =naam in het boek en bedrijfslogo en gesigneerd gratis boek en uitnodiging boekpresentatie en en uitnodiging tot bijwonen van een dansuitvoering op de boekpresentatie en uitnodiging voor auteursdiner
1000 euro = alles hierboven en een gratis hotelovernachting in Hotel Erica vlak bij Nijmegen!

Kwantumkorting
Er kan ook op een andere manier gesponsord worden, namelijk door een groot aantal boeken in één keer te bestellen. Over deze boeken kan in overleg een kwantumkorting worden verleend. Hoe meer boeken, hoe meer korting. De boeken mogen worden doorverkocht, echter alleen voor de vastgestelde boekenprijs van € 17,95.
Bij deze vorm van sponsoring wordt geen vermelding in het boek opgenomen.

Het staat de sponsor natuurlijk vrij om zowel te sponsoren als te profiteren van de kwantumkorting.

Facebook-pagina
Inmiddels is er speciaal voor het boek een Facebook-pagina aangemaakt. We hopen op nog meer zichtbaarheid door deze likes op: Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer

Wilt u de totstandkoming van het boek ook sponsoren, mail dan (tot aan het weekend van de 23 augustus 2014) naar BoekMeliefje@RoosBoum.nl

Namens allen die meewerken een diervriendelijke groet!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share