Blitz! (bericht geplaatst op 5 mei 2010)

access_time 18-11-2013

Vorige week is hier plots een nieuwe bewoonster ingetrokken. De nieuweling is een hondje, een teckel kruising van 12 jaar oud met de naam Blitz, ofwel Bliksem.

Het diertje woonde al haar hele leven met haar baasje (die een geestelijke beperking heeft) samen in een speciale woongemeenschap. Ze werd hier regelmatig ingezet als “therapiehond”.

De laatste tijd is haar eigenaar echter ziek geworden en heeft grote psychische problemen gekregen waarvoor een opname nodig is in de psychiatrie. Doordat haar eigenaar deze problemen de laatste tijd had, gebeurden er dingen die niet goed voor haar waren en kon ze niet meer de verzorging krijgen die ze nodig heeft. Onlangs had ze nog een baarmoederontsteking gehad en is hieraan succesvol geopereerd.

Deze tante met haar enorme dwarsvoeten heeft haar intrek genomen in de woonkeuken ze woont daar samen met Daisy, de Reepincher-kruising, Zara, de invalide Jack Russell-kruising en Mop, de oude Pekingees-kruising. Ze verdragen elkaar erg goed en genieten regelmatig gezamenlijk buiten van het lente zonnetje.

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share