Lala

add Toevoegen
Toevoegen

Lala is een Mastin Espagnol-kruising die uit Spanje overgekomen was om in een roedel te leven, maar onverhoopt in het asiel raakte… Tot overmaat van ramp kreeg ze daar ook nog ‘code paars’ opgeplakt door een gedragstherapeut, wat de kans op herplaatsing helemaal tot heel klein reduceerde (ter vergelijking: ‘code rood’ betekent onplaatsbaar en dus een dreigende euthanasiespuit…).

Lala mocht bij ons intrekken bij Ines, een ‘collega-Mastin’ uit Spanje, zodat zij een tweede kans kreeg en Ines gezelschap had. De dames konden het gelijk goed met elkaar vinden, ook al was er een duidelijk leeftijdsverschil. Maar helaas ging Lala veel te overmoedig met de dieren om en begon hen achterna te zitten in plaats van te beschermen…

Het was duidelijk dat Lala niet tussen de geiten en schapen zou kunnen blijven. Dus is ze verhuisd naar de grote roedel honden. Niet uit het veld geslagen, nam ze direct de rol van roedelleidster op zich, en voelt ze zich daar nu helemaal op haar gemak. En gelukkig voor haar hanteren wij hier geen codes!

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share