Kyra

add Toevoegen
Toevoegen

Kyra woonde op een boerderij en was daar aangesteld als erfhond. Het erf was echter niet omheind, waardoor Kyra niet goed leek te weten wat haar grenzen waren. Kyra struinde regelmatig ver weg, dit tot grote ergernis van de vrouw des huizes. Als haar man in het weekend terug kwam van een internationaal transport, deed ze er verslag van.

Wekelijks sloeg de man Kyra in elkaar en sloot haar 24 uur lang op in een donkere paardenbox zonder eten en drinken, zogezegd als straf voor het weglopen. Op een dag hapte Kyra naar de krantenbezorger en de familie besloot de nog geen 2 jaar oude hond in te laten slapen. De dierenarts weigerde dit en sluisde Kyra na overleg door naar ons.

Kyra is een lieve hond, maar geestelijk behoorlijk verknipt door haar verleden. Ze is heel druk en snel erg onzeker en gaat dan slopen of blaffen. Als je een onverwachte beweging maakt hapt ze snel, ook los lopen kan Kyra niet aangezien ze dan niet meer dichterbij dan 10 meter durft te komen. Omdat ze bang is dat ze dan weer slaag krijgt, net als vroeger..

Onze sponsoren
 
 
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share